Estiu a KIDS

Casal d'estiu per a infants de 2,5 a 6 anys

Tallers extraescolars

Activitats lúdiques i alhora educatives per infants de 3 a 6 anys.

holidays-kids

A partir del nostre projecte educatiu s’idea una programació amb continguts i objectius de lleure i esbarjo on els nens s’ho passen d’allò més bé.

L’escola Kids organitza tallers extraescolars bilingües a Andorra La Vella en període de vacances escolars per infants de 3 a 6 anys. A partir del nostre projecte educatiu s’idea una programació amb continguts i objectius de lleure i esbarjo on els nens s’ho passen d’allò més bé. Aquestes activitats són lúdiques i alhora educatives i es porten a terme amb responsabilitat i entusiasme.

Segons l’edat i en funció de la temàtica de les vacances es planificaran centres d’interès diferents on es treballarà en funció d’aquests, amb tallers creatius, dinàmics i estimulants, amb l’objectiu que els nens donin curs a la seva imaginació i desenvolupen habilitats, tot divertint-se i aprenent anglès de la manera més divertida.

Els tallers s’imparteixen per 2 o 3 monitors que al llarg del dia interactuen en. Totes les activitats es desenvoluparan en llengua anglesa, donant el suport, si cal, en català.

Previ a les dates dels tallers s’envia la proposta a les famílies amb la temàtica i activitats organitzades, acompanyat tot amb la fulla d’inscripció corresponent al taller.

CALENDARI DELS TALLERS

TALLERS DE PENTECOSTA: Del dimarts 21 al divendres 24 de maig de 2024 (descarrega informació aquí)

KIDS SUMMER SCHOOL: De l’1 de juliol al 6 de setembre de 2024 (descarrega informació aquí)

Contacta amb nosaltres

Per més informació, ens pots fer arribar les teve preguntes mitjançant aquest formulari.

 

Carrer Esteve Dolsa Pujal, 14
AD500 Andorra la Vella

Tel. (+376) 807 580
info@kidsinternationalpreschool.com