Procés d’admissió

Procés d’admissió

Acceptem matriculacions a qualsevol època de l’any.

Gràcies per considerar Kids International Preschool com l’opció educativa pel vostre fill(a).

Estem a la seva disposició per a visites presencials i virtuals. Acceptem matriculacions a qualsevol època del l’any sempre tenint en compte la capacitat màxima de cada aula.

admissio kids international preschool andorra

PER QUÈ TRIAR KIDS?

Donem resposta a aquelles famílies que consideren important una educació de qualitat i plurilingüe en els primers anys de vida, quan el cervell és més receptiu.

Kids International Preschool és una escola per a infants de 0 a 6 anys, situada a Andorra la Vella, que compta amb els certificats IPC (International Preschool Curriculum) i que és partner oficials de Lego Robotix.

L’escola es caracteritza per la seva directa i personal atenció al desenvolupament dels infants, tot oferint eines i mètodes per preparar-los a assumir noves etapes evolutives amb autonomia, confiança i seguretat.

Matriculació i inscripcions

a KIDS

Per fer la matriculació i inscripció, si us plau, contacteu amb nosaltres per teléfon o WhatsApp (feu clic al mètode de preferència).

 

Atenció telefònica  |  WhatsApp

Primer cicle

de 0 a 3 anys

Segon cicle

de 3 a 6 anys

Portes obertes

inscriu-te

Descarregar

el catàleg

Serveis Prèmium per la infància

 

Som una escola que dona molta importància als primers anys de vida, establint pautes de treball de manera conjunta amb les famílies, aconseguint que el desenvolupament dels nostres alumnes sigui ric en emocions, estímuls i sobretot proporcionant un entorn ple d’estima, seguretat i molta confiança enfortint aquesta base primerenca a la qual tant ens dediquem pels propers aconteixements i noves etapes que hagin d’anar afrontant.

Contacta amb nosaltres

Per més informació, ens pots fer arribar les teve preguntes mitjançant aquest formulari.

 

Carrer Esteve Dolsa Pujal, 14
AD500 Andorra la Vella

Tel. (+376) 807 580
info@kidsinternationalpreschool.com