Estiu a KIDS

Casal d'estiu per a infants de 2,5 a 6 anys

KIDS Summer School

Estàs buscant una emocionant aventura d'estiu per als teus fills de 2 a 6 anys?

holidays-kids

La Kids Summer School és el lloc idoni perquè els més petits descobreixin, aprenguin i es diverteixin en un entorn segur i estimulant.

Som l’únic proveïdor a Andorra que ofereix activitats d’estiu adaptades a nens i nenes de 2 a 6 anys. Els nostres programes d’estiu estan dissenyats per mantenir el vostre fill o filla compromès, actiu, feliç i aprenent durant tota la temporada d’estiu.

Seguint la filosofia i metodologia Kids International Preschool que ens avala amb més de vint d’anys de trajectòria, la nostra Kids Summer school ofereix una experiència única i divertida amb una immersió total en anglès. Mitjançant activitats que desenvolupen l’autonomia, la creativitat, la indagació, la socialització i el joc, els infants gaudiran d’una varietat de propostes d’activitats a l’aire lliure, jornades aquàtiques, jocs cooperatius, tallers artístics, taller de cuina. Aquestes estan dissenyades específicament pels 2 a 6 anys, edats crucials on el cervell creix de manera exponencial i on els aprenentatges són més significatius.

A més comptem amb el nostre equip de professionals capacitat, afectuós i compromès en oferir una experiència inoblidable a cada infant. Prioritzem la seguretat i el benestar dels nens i les nostres instal·lacions i espais estan especialment pensants pels infants d’aquestes edats. També disposem de cuina pròpia on cada dia s’elaboraren menús saludables amb aliments de temporada.

Inscriu-lo a la Kids Summer School i no deixis que el teu fill es perdi aquesta increïble oportunitat d’explorar, fer amics i crear records per sempre! Recordeu: les places són limitades!

Contacta amb nosaltres

Per més informació, ens pots fer arribar les teve preguntes mitjançant aquest formulari.

 

Carrer Esteve Dolsa Pujal, 14
AD500 Andorra la Vella

Tel. (+376) 807 580
info@kidsinternationalpreschool.com