Cicles

Cicles de 0 a 6 anys

Donem resposta a les necessitats d’aprenentatge dels infants.

L’escola KIDS introdueix un concepte a la infància creant un espai amb identitat pròpia on donar resposta a les necessitats d’aprenentatge dels nens de 0 a 6 anys, oferint-los el màxim de possibilitats davant el seu immens potencial intel·lectual. Facilitant als infants les condicions adients per aconseguir la millor versió d’un mateix.

La nostra filosofia pedagògica s’emmarca en el següent principi:

“L’APRENENTATGE ÉS EMOCIONAR-SE“

DE 0 A 3 ANYS

1r. Cicle

A la Kids som conscients que en aquests primers anys de vida s’estableixen connexions neuronals que es multipliquen quan posem als nostres alumnes en contacte amb estimulacions diverses.

Les sinapsis donaran lloc a estructures funcionals del cervell que són la base per desenvolupar els diferents aprenentatges.

Aprofitem aquest moment per estimular i activar tot un seguit de condicions que desenvolupin el potencial dels nostres alumnes.

Comptem amb una línia pedagògica comuna i amplia que segueix el Curriculum Internacional i té com a eix fonamental l’educació integral de l’infant i la seva correcta preparació per a l’etapa escolar.

Integral

Orientada cap a l’educació global de l’infant.

Integradora

Que valori tant el què s’ha après com el com s’ha après.

Qualitativa

Que valori de manera objectiva i explicativa.

Motivadora

Que estimuli l’activitat i la participació.

Activa

Mitjançant el joc, les vivències i els treballs, mitjans idonis per aprendre.

Cíclica

Mirant que els nous aprenentatges quedin relacionats amb el que ja se sap.

Observacional

Buscant a desenvolupar el sentit de l’observació com un mitja prioritari d’emmagatzematge d’informació.

Innovadora

Desenvolupa el potencial de l’infant i impulsa l’expressió personal i la creativitat.

Individualitzada

Permeten una progressió en l’aprenentatge segons el ritme evolutiu, diferenciat i integral de cada un dels infants.

Socialitzada i convivencial

El treball en comú i l’aprenentatge cooperatiu e afavoreix i genera hàbits i actituds de col·laboració, respecte, reciprocitat i solidaritat.

DE 3 A 6 ANYS

2n. Cicle

Seguim el currículum internacional. Vehiculem principalment en anglès. El programa es base en el currículum internacional i es centra en l’aprenentatge globalitzat i experimental.
El nostre principal objectiu és el desenvolupament integral de l’infant i de les seves capacitats d’indagació i descobriment, potenciant el benestar acadèmic, social i emocional dels alumnes i animant-los a desenvolupar totes les seves capacitats per fer-ne alumnes competents.
Tant els currículums d’infantil com de preescolar van ser desenvolupats per un equip d’acadèmics de l’àmbit d’Educació Infantil i segueixen les sis àrees d’aprenentatge de continguts de l’IPC: arts del llenguatge, socioemocional, aritmètica, arts creatives, ciències i habilitats motrius. Els currículums es divideixen en unitats temàtiques que es desenvolupen especialment per captar i implicar ments joves en creixement.

Matriculació i inscripcions

a KIDS

Per fer la matriculació i inscripció, si us plau, contacteu amb nosaltres per teléfon o WhatsApp (feu clic al mètode de preferència).

 

Atenció telefònica  |  WhatsApp

Contacta amb nosaltres

Per més informació, ens pots fer arribar les teve preguntes mitjançant aquest formulari.

 

Carrer Esteve Dolsa Pujal, 14
AD500 Andorra la Vella

Tel. (+376) 807 580
info@kidsinternationalpreschool.com