Ludo KIDS

Diversió i creativitat per als infants a la ludoescola

Ludo KIDS

Diversió i creativitat per als infants a la ludoescola, cobrint les necessitats de les famílies.

ludo-kids

KidsServices ofereix el servei de ludoescola bilingüe a Andorra amb l’objectiu de cobrir les necessitats de les famílies i el divertiment i la creativitat dels nens.

Oferim un espai de tallers per a nens i nenes de 3 a 6 anys, en horari de tarda de 17:00 a 20:00 hores de dilluns a divendres, podent triar, des de 1 a 3 hores diàries o l’horari que més s’adeqüi a les vostres necessitats. Hem creat un espai per aprendre, veure, escoltar, sentir, compartir i comunicar-se de manera positiva. Un model d’escola-taller diferent, on aplicar la creativitat mitjançant una pedagogia activa i en positiu.

La programació està elaborada pel centre seguint la filosofia Kids, referent en educació infantil a Andorra, generant recursos propis que es van reciclant i revisant de forma contínua. D’aquesta manera ens assegurem que els continguts s’adeqüen al grup, sent aquest el que marca les pautes del seu propi aprenentatge.

Al llarg de tota la setmana es realitzen diferents activitats creatives, estimulació, psicomotricitat infantil, ciències, escacs, etc. Cada dia de la setmana proposem un taller diferent. S’adaptaran les activitats d’acord al nombre de nens presents i a les edats dels mateixos.

Recordeu que hi ha servei de recollida al sortir de l’escola a la parada de bus “Terra Vella”.

Ludo kids international preschool andorra

Contacta amb nosaltres

Per més informació, ens pots fer arribar les teve preguntes mitjançant aquest formulari.

 

Carrer Esteve Dolsa Pujal, 14
AD500 Andorra la Vella

Tel. (+376) 807 580
info@kidsinternationalpreschool.com