Preguntes freqüents

  • Atenció personalitzada i detallada per tal d’ajudar al ritme de cada nen, respectant la necessitat d’aprenentatge i les seves necessitats.
  • Escola que ofereix continuïtat des de l’etapa inicial fins a l’etapa preescolar, ampliant coneixements i experimentant nous aprenentatges.
  • Espais i aules ambientades per afavorir un correcte i complert desenvolupament del nen.
  • Personal qualificat i amb gran vocació per dur a terme el projecte educatiu establert.
  • L’afectivitat fa la efectivitat.
  • Amb un conjunt de competències a desenvolupar , amb molt entusiasme i dedicació i amb un esperit vocacional de respecte i estima cap els nens, se escreix el nostre projecte educatiu.

A la primera etapa les classes són vehiculades en català amb el reforç de la llengua anglesa per començar a tenir conscienciació de l’idioma i adquirir noció de la fonètica del vocabulari treballat. Són dos educadores per aula, l’educadora responsable i educadora auxiliar. Observació, dedicació i sempre respectant el ritme d’aprenentatge de cada nen.

A la segona etapa és una educadora per aula vehiculant tot en anglès, grups més reduïts i personal extern responsable de diferents matèries . Una responsable de llengües nativa que porta a terme el projecte de Jollyphonics per tal de treballar la fonètica i audició dels sons de manera correcta, així com descoberta del llenguatge de signes amb un tutor especialitzat. També  iniciació en projectes com legorobòtics i numicoms.

A tots dos cicles els espais són adients i plens de recursos per garantir un desenvolupament ric i ple d’experiències que sense dubte tindran uns estada important en aquests primers anys de la seva vida.

En cas d’estar interessats contactar amb nosaltres per email o bé trucant al 807580. Un cop heu fet el contacte i proporcionat el vostre correu i telèfon, la mateixa direcció contactarà amb vosaltres fent-vos arribar part de la informació general de l’escola i concertant un dia per entrevista i visita de les instal·lacions.

A partir d’aquí si la família està interessada i direcció li ha confirmat el lloc de la plaça, dita família haurà de fer efectiu el pagament de la matrícula inicial. D’aquesta manera quedarà tot tancat.

Al primer cicle, els alumnes d’Infantil 2 gaudeixen de sessions de piscina un cop per setmana durant tot el curs escolar al centre esportiu dels Serradells. Amb un seguiment i reforç dels monitors incorporant setmanalment noves tècniques dins el medi aquàtic.

L’etapa d’infantil 1 també inicien la piscina al darrer trimestre un cop per setmana tenint el seu primer contacte al medi aquàtic.

Al segon cicle les activitats extraescolars augmenten ja que les capacitats d’autonomia són majors. Durant tot el curs escolar realitzen natació al centre Esportiu de Serradells. A la temporada d’hivern fan els seus cursets d’esquí un cop per setmana amb monitors experimentats de Vall Nord i el darrer trimestre del curs s’inicien  i progressen en el Mini tennis al centre esportiu Princiesport gaudint de circuits i activitats programades per monitors del mateix centre.

Matriculació i inscripcions

a KIDS

Per fer la matriculació i inscripció, si us plau, contacteu amb nosaltres per teléfon o WhatsApp (feu clic al mètode de preferència).

 

Atenció telefònica  |  WhatsApp

Contacta amb nosaltres

Per més informació, ens pots fer arribar les teve preguntes mitjançant aquest formulari.

 

Carrer Esteve Dolsa Pujal, 14
AD500 Andorra la Vella

Tel. (+376) 807 580
info@kidsinternationalpreschool.com