Escola infantil fundada l'any 2001

Certificada amb IPC (International Preschool Curriculum) i partners oficials de Lego Robotix.

Escola infantil fundada l'any 2001

Certificada amb IPC (International Preschool Curriculum) i partners oficials de Lego Robotix.

Kids International Preschool, escola bilingüe situada a Andorra La Vella, forma part de Kids Services, una empresa dedicada als serveis Prèmium per a la infància.

Donem resposta a les famílies que consideren important una educació de qualitat i plurilingüe en els primers anys de vida, quan el cervell creix exponencialment i és més receptiu.

La nostra escola es caracteritza per la seva directa i personal atenció al desenvolupament dels nens i nenes.

Acompanyem als petits i a les famílies per adquirir una bona base en educació emocional amb eines i mètodes que els preparin per assumir confiança i seguretat amb autonomia en les etapes evolutives.

01. Experiència

El seu futur comença a Kids i així ho avalen els nostres més de 20 anys d'experiència com a escola infantil plurilingüe a Andorra, oferint serveis Prèmium per a la infància.

02. Professionals

Equip d'educadors de demostrada experiència. Compromesos, entusiastes i formats per garantir una educació de qualitat des de l'afectivitat, el compromís, el respecte i l'empatia.

03. Garantia

La nostra tasca respon a la voluntat d'educar a infants feliços, autònoms i amb una alta autoestima, amb l'objectiu d'esdevenir persones optimistes i motivades, fent possible una societat millor.

04. Qualitat

L’educació infantil contribueix al desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants. Els proporcionem un clima de confiança on se senten acollits per créixer i aprendre.

Tenim la voluntat de donar la millor resposta educativa als alumnes per tal de fer-ne infants feliços, autònoms, amb una alta autoestima, cercant a fer realitat els desitjos de tot ésser humà: aconseguir ser homes i dones optimistes i motivats per tal de fer possible una societat millor.

Tenir els infants contents amb ganes d’aprendre ve en gran part atribuït al entusiasme de l’equip i això implica que vosaltres pares també us sentiu satisfets i feliços amb l’elecció del nostre centre. El nostre èxit es manifesta a través dels somriures i els progressos assolits pels infants.

L'equip educatiu

Som un equip humà compromès, entusiasta i format en el món de l’educació infantil que garanteix una educació de qualitat des de l’afectivitat, el compromís, el respecte i l’empatia.

Comptem amb un equip d´educadors i especialistes internacionals de demostrada experiència que viuen amb passió la feina que fan.

L’equip educatiu està integrat per educadores titulars, auxiliars i especialistes en llengües estrangeres, música, llenguatge dels signes i robòtica. Pel que fa al personal no docent comptem amb una dietista externa, una cuinera, una ajudant de cuina i vàries empleades de neteja.

Direcció i administració

Neus - Directora del centre escolar

Neus

Directora del centre escolar

Susana Coordinadora pedagògica i recursos humans

Susana

Coordinadora pedagògica i recursos humans

Aline

Màrqueting i comunicació institucional

Educadores de 1r cicle

Carol

Carol

Eva

Eva

Judith

Judith

Gina

Gina

Ferran

Caren

Caren

Emily

Anglès natiu

Educadores de 2n cicle

Inès

Judith

Paula

Paula

Ana

Karan

Karan

Especialista en llengua anglesa

Auxiliars i personal de suport

Celia

Celia

Patricia

Patricia

Kentia

Kentia

Meri

Meri

Especialista en llengua francesa

Evelyn

Suport aules i organització ludoteca

Treballa amb nosaltres

Comptes amb qualificacions, tens actitud, parles diversos idiomes i t’apassionen els infants?

Envia’ns el teu Currículum a l’email info@kidsinternationalpreschool.com o emplena i adjunta’l al formulari.