Explorant la natura

Els infants són curiosos per naturalesa i quina millor manera de fomentar aquesta curiositat que explorant la naturalesa?

L’escola infantil Kids organitza excursions a la natura per a nens i nenes amb l’objectiu que els petits de casa tiguin l’oportunitat d’aprendre sobre el medi ambient i de descobrir la bellesa de la naturalesa de primera mà.

Escolten el cant dels ocells, oloren les flors, toquen les fulles, plantes i arbres que torben pel camí. Tot amb les explicacions de les acompanyants de Kids, que els expliquen curiositats sobre les plantes i animals que viuen als boscos d’Andorra, despertant la curiositat dels infants i fent-los formular preguntes.

Una sortida educativa

Durant les excursions, s’anima als infants a observar el seu entorn i a utilitzar els seus sentits per explorar la naturalesa que els envolta.

Una altra activitat que encanta als infants és recollir fulles i flors de diferents plantes, tot ensenyant-los a ser delicats i respectuosos amb la naturalesa i a agafar només el que necessiten.
Tot allò recollir, es fa servir a l’aula per a un projecte d’art i com a eina per identificar diferents espècies de plantes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *