Dibuixant al parc

Quan es tracta de mantenir als nens i nenes entretenguts, hi ha poques coses millors que passar una tarda al parc. Així que, quan l’escola infantil Kids organitza l’activitat de dibuixar al parc, suposa una oportunitat fantàstica per al desenvolupament de les seves habilitats artístiques dels infants a l’aire lliure.

Mentre els infants dibuixaven, les professionals de Kids aprofiten per explicar-los curiositats i diferències sobre plantes i animals que hi ha al parc.
A més, s’explica als nens i nenes la importància de protegir el medi ambient i la necessitat de cuidar el planeta.

Gaudir de l'aire lliure

Aquesta activitat suposa una oportunitat meravellosa per aprendre mentre gaudeixen de l’aire lliure i passen temps amb els seus amics!

Després de passar una estona dibuixant, els nens i nenes es reuneixen per compartir els seus dibuixos amb l’objectiu de fomentar la sev participació dins del grup i de millorar la seva expressió oral.

Així doncs, l’activitat de dibuixar al parc és una experiència meravellosa per als nens i nenes, que tenen l’oportunitat de gaudir de l’aire lliure, aprendre sobre la natura i desenvolupar les seves habilitats artístiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *