Escola infantil fundada l'any 2001

Certificada amb IPC (International Preschool Curriculum) i partners oficials de Lego Robotix.

Carta de presentació
de la Direcció

Des de la meva trajectòria en el món de l’ensenyament, sóc conscient de la responsabilitat que representa liderar un projecte d’escola.

A Kids Andorra International Preschool tenim molt present que és a través del que es viu i s’experimenta que s’aprèn. Per això, el nostre projecte educatiu s’orienta cap a un aprenentatge centrat en l’alumne, donant la màxima rellevància a l’educació emocional, ja que les emocions són la porta d’entrada principal de l’aprenentatge. Sabem que l’activació neuronal es reforça quan un nen se sent estimat i estimulat, l’emoció i la cognició funcionen constantment dins el cervell per orientar l’aprenentatge. Quan més s’aprèn és quan sents que el que fas et fa créixer i et diverteix.

 

Kids Andorra International Preschool vol ser una continuació de la família, oferir un entorn confortable i estimulant on els valors, la creativitat i l’afectivitat siguin l’eix vertebrador del nostre projecte. Que el nostre alumnat sigui feliç aprenent per viure i conviure, preparant-los per a la vida.

 

L’essència d’una escola la configura els alumnes, les famílies i l’equip d’escola. Escola son totes les persones que fan que en la mateixa succeeixin coses importants que no es donarien sense un equip educatiu humà, compromès, amb vocació, formades en Educació Infantil, disposades a desenvolupar totes les capacitats dels infants, sense oblidar-nos del més important, l’aprenentatge a través de l’atenció individualitzada i l’afecte.

 

Amb 20 anys de recorregut i amb el convenciment que hem anat acomplint bé la nostra tasca educativa ens emmirallem per orientar-nos a seguir curs darrera curs a buscar la millora continua per seguir cercant noves propostes, metodologies que ens portin a seguir avançant.

 

Us dono la benvinguda, contenta de poder compartir aquesta primera etapa educativa amb vosaltres, que heu escollit formar part d’aquesta particular família a Kids Andorra Internacional Preschool, caminarem plegats en aquesta fascinant i important etapa educativa.

 

Salutacions,

 

Neus Juliench