Alimentació saludable

És en els primers anys de vida quan es consoliden els fonaments de la conducta alimentària, motiu pel qual l’alimentació a l’escola Kids adquireix una dimensió més enllà dels paràmetres biològics. És el període d’aprendre a conèixer i apreciar els aliments: això permet fomentar el principi de la varietat alimentària, condició imprescindible per poder mantenir un equilibri en la dieta. Cal educar el paladar dels infants i oferir una dieta equilibrada per evitar així problemes de salut en un futur.

Som conscients de la importància pels infants en edat de creixement de mantenir una dieta sana i equilibrada pel correcte desenvolupament físic i intel·lectual dels infants. Som la primera escola d’Andorra que inclou aliments de l’agricultura ecològica en els seus menús diaris i dona una alta prioritat als aliments de proximitat.

Menús per emportar (per a infants de 0 a 6 anys)

Trobareu en els nostres plats una acurada selecció de purés i plats preparats que elaborem amb ingredients naturals, sense conservants ni additius, cuinats de manera tradicional, posant especial atenció als mètodes de cocció per sempre preservar tots els nutrients.

Els plats venen envasats en contenidors d’un sol ús. Cada contenidor porta un etiquetatge que precinta amb la descripció dels ingredients i la data d’elaboració.
Respectem la normativa higiènico-sanitària vigent, estem acreditats per ser cuina central i disposem del número de registre sanitari.
La comanda es farà via correu electrònic o telèfon la tarda anterior a la comanda. Es poden fer comandes per un dia o varis.
Demana el teu menú i gaudeix d’una cuina saludable i equilibrada i de més temps lliure!!!

Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *